Dags för anmälan till GranPrix

Nu öppnar Gransegel anmälan för sin återkommande seglarfest GranPrix. Den seglingen ingår ju även i NF förbundets ostkustserie och erbjuder därför ett lysande tillfälle att klättra i den resultatlistan jämfört med de NF:ar som inte ställer upp. Sä här skriver Gransegel om årets omgång:

Sikta på stjärnorna – träffa grantopparna

Tiden går som bekant fort när man har roligt – lördagen den 3/9-2011 går elfte upplagan av GranPrix av stapeln.
Platsen är Krokholmen, Säck strax norr om Kanholmsfjärden (lat N59 23,45; lon O 18 48.05). Kappsegling, mingel och grillparty står på programmet. Ambitionen är inte bara att du ska få mäta dig med andra skickliga seglare, utan också att vi ska träffas och ha kul tillsammans.

På anmälningssidan hittar du seglingsföreskrifter och annat: http://www.gransegel.se/anmalanGP.html

Nytt för i år är bland annat att föärstapristagaren får en iPad utöver vandringspriset.

1 tanke på “Dags för anmälan till GranPrix”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.