Nyheter på NF Race

Du har väl inte missat inbjudan till NF race?!

Nytt pris, ny resultaträkning på NF race

På senaste årsmötet togs beslut om att instifta Vandringspris till Sture Nyholms Minne att delas ut på NF race som var Stures skötesbarn i många år. Sedan tidigare delar vi ut NF Race vandringspris till vinnaren i seglingen.

NF Race vandringspis är en tung ekplanka som skall placeras viktmässigt ofördelaktigt i förpiken i innehavarens båt för att om möjligt öka chanserna till ny vinnare. Resultaträkningen på NF race blir därför:

– Vinnare av seglingen vinner NF Race vandringspris och äran.
– Vinnare av det samvägda resultatet av seglingen och tipspromenaden vinner Vandringspriset till Sture Nyholms Minne. Det är också det samvägda resultatet segling + tipspromenad som rapporteras in till Ostkustserien (tipspromenaden räknas helt enkelt som race 2 där seglingen är utslagsgivande).

 

Ba(r)nrekord på årets NF race?

Om vi får till eskadern vecka 31 som är tänkt att krönas med NF race kan det bli barnrekord i år. Kul! Eskadern är öppen för alla, särskilt de som seglar med barn i sommar.

1 tanke på “Nyheter på NF Race”

  1. Jag kommer med till NFrace den 6 aug. Behöver det släpas med ved till lögarbastu på V:a Delsholmen så kan jag ta med 1 kasse eller 2. Vem har planeringen?

    Soliga hälsningar Arne!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.