NF Race 2012 After Sail (filmtajm)

Hoppla, en ny film till. Denna gång bara några sköna stämningsbilder från kvällen på berget efter NF-Race. Sommarens bästa kväll enligt dottern som brukar röja runt med kompisarna och äta marshmallows till middag. Jag är böjd att hålla med.

Det är bara att konstatera; vi seglare är fasligt trevliga. Särskilt NF-folket är ett särdeles härligt släkte. Så, njut av bilderna och se nu till att komma till NF Race 2013 för chansen att uppleva detta på plats. Tack till alla som kom och förgyllde dagen och sommaren.

Titta i fullskärm? Klicka upp filmen till fullskärm genom fyrkanten nere till höger i bild efter att ha startat filmen.

Apropå bild så ger 720HD bästa bildkvalitet.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.