Kappseglingsresultaten uppdaterade efter Hyundai Cup.

Det är tätt i toppen när det gäller 1:a placeringen, Nisse, Ola och Lars T. har alla 3 möjlighet att knipa åt sig den, så nu hänger det på hur det går på NF cupens sista segling, DM hos Vikingarnas inbjudningssegling på Lilla Värtan. När det gäller en 2:a placeringen kan Jonas E vara med och slås om den och lyfta sig från sin 5:e plats. Hur går det för Roger med sin 4:e plats tänker Jonas, Niclas, Conny eller Johan hota den?

De 3 bästa seglingarna räknas, när 2 båtar har samma poäng så är placeringen på NF race avgörande.

2 tankar på “Kappseglingsresultaten uppdaterade efter Hyundai Cup.”

  1. Jag håller mig kring Bullandö… Och tampas lite med Ola kommande helg, vi satsar på ett resultat och placering i den övre hälften i alla fall.. lycka till och tack för senast och tack för ett bra engagemang från styrelsen och övriga NF seglare under säsongen 2013.. Snart seglar Magda hem till Mälaren och finslipas ytterligare inför kommande säsong. Kanske kan vi till och med få sommarplats i Stholm…?

  2. Ja, nu när våra mesta seglare Ola, Nisse och Roger inte skall vara med på DM kanske man skall tänka om. Chans att klättra i listan! Men tyvärr… har annat inplanerat denna helg – på land 🙁
    Och som Ola sade, lite dum planering från förbundets sida att lägga DM en hög som krockar med No-Crew och Gran Prix. Vi får göra bättre nästa år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.