Kappseglingsdags: Lidingö Runt 13 maj 2023

j 2022 WebmasterLämna en kommentar

Kappseglingen Lidingö Runt ingår i NF–förbundets ostkustserie och är en distanssegling som äger rum i maj varje år. Regattan, som arrangeras av Lidingö Segelsällskap, har hög status bland seglare. Som åskådare kan man från land njuta av vita segel mot blått hav från starten nedanför Foresta hotell & konferens till målet vid Bosön. Som mest har 700 båtar varit med i tävlingen. Det var 1981. I dag ligger deltagarantalet på runt 150 båtar. NF seglar oftast entyp på Lidingö Runt.

2018 fyllde Lidingö Runt 70 år.

Mer information och anmälan hittar du på https://www.lidingorunt.se

 

Vilka kommer? Skriv en kommentar i kommentars fältet nedan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.