Höstmötet 2019, seglingsåret

Lidingö Runt var vindfattigt och chansartat. Flera NF bröt vilket ledde till diskussion. Summa summarum räknas seglingen om det är minst 2 NF som startar. Mer blåst bjud Ornö Runt på. Också himla trevlig aftersail.
NF Race var annorlunda i år. Pga väntad blåst från fel håll omlokaliserade vi till Bullandö Marina. Fördelen med det var bastu och middag på krogen där. SBK klubbmästerskap var också det vindfattigt och chansartat. Windex och vindmätare pekade åt olika håll…
Ett blåsigt GranPrix seglades av Björn, Magnus L och Magnus B. Tyvärr tappade Magnus L sin mast på seglingen.

Vinnaren i mitten
Sture Nyholms minne tar Nisse

Niclas Stang tog segern i Ostkustserien med Björn Erixson som 2:a och Lars Carlefalk på 3:e plats. Grattis till dem. Nästa år kan det vara du som tar täten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.