Informationen på sidorna under Förbundet/För medlemmar är reserverad för medlemmar i NF-förbundet. Aktuellt lösenord står i senaste numret av vår tidning iNFo på sid 2 som går ut till alla medlemmar. Knappa in lösenordet här eller på respektive sida i menyn.

Är du inte medlem blir du det enkelt här!

Klassförbundet hjälper till med olika frågor om båtägande med allt från trim till renovering och underhåll. Plus att förbundens arrangemang ofta är en lockelse för de som söker gemenskap och nya vänner. Ett aktivt klassförbund är en viktig faktor för många när man väljer båt. Även om man inte är aktiv i förbundet så åtnjuter man samma fördelar som alla andra medlemmar. Är du nybliven NF -ägare är det därför ett klokt drag att att bli medlem i klassförbundet eftersom det hjälper till att hålla värdet uppe på din båt. Ett aktivt klassförbund är en värdesäkring för din båt.

2016-10-12-12-34-27

Fördelar med medlemskap i NF förbundet:

  1. Du får rösträtt vid årsmötet och har då möjlighet att påverka NF -klassens utveckling.
  2. Du blir inbjuden till att delta på studiebesök och andra träffar förbundet arrangerar.
  3. Du blir välkommen i en varm gemenskap av olika sorters NF seglare. Som medlem stödjer du NF som klass och klassförbundet och hjälper därmed dig själv och andra NF -ägare.
  4. Du får möjlighet till att ta en aktiv del i och kan påverka informationsutbytet om allt som rör NF som båt och klassförbundet inklusive nfseglare.com.
  5. Du kan påverka vilka seglingar som ingår i NF-cupen/Ostkustserien men även föreslå andra seglingar på andra orter som förbundet bör uppmärksamma.
  6. Du får delta i tävlingar som klassförbundet arrangerar inklusive NF-cupen/Ostkustserien.
  7. Som medlem stödjer du Svensk segling i allmänhet och NF -segling i synnerhet. 
  8. Genom att hjälpa till att hålla klassförbundet levande och aktivt bidrar du till att hålla andrahandsvärdet högt på NF båtarna, inklusive din egen. Inaktiva klassförbund är ett sänke för andrahandsvärdet.
  9. Du får tidningen iNFo i brevlådan två gånger per år. Ladda ner exempeltidning här!
  10. Du får login till medlemssidorna här med byggbeskrivningar, mängder med trimtips  för segling och rigginställnning, olika manualer för motorer, drev och utrustning och ca 50 utgåvor av iNFo att ladda ner – en guldgruva för alla med en NF.

Bli medlem!

Årsavgift är 200 kr/år.

Skicka epost till vår kassör och uppge:

– Namn

– Segelnummer

– Båtnamn

– Adress

– Telefonnummer (fast/mobil)

– Epostadress

Postgiro Sverige: 74 17 29-8.
Obs: viktigt att du uppger namn vid inbetalning så vi vet vem pengarna kommer från.

Välkommen!

 

Not from Sweden? No worries!

We have several international members. Most of them live in DK, FI and NO. But we also have members in DE and RU.

You will receive our magazine in the mail as other members do. Also, you will have the same access to our membership -pages here at nfseglare.com as everyone else. You will find the password to the membership pages on page 2 in the first issue of the year.

When applying for membership, please state:
Your name, home address, phone number, mail address, sail number and name of the boat. Send an email with the info to our treasurer at kassor@nfseglare.com

The annual membership fee is 200 SEK to be paid before the end of March each year.

Payment information, international members:
IBAN: SE40 9500 0099 6026 0741 7298
BIC-code (SWIFT-address): NDEASESS
Bank address if needed:
Nordea Bank AB
S-105 71 Stockholm

Welcome!