NForum som vi kommer ihåg det – uppdaterat!

Satsningen på Facebook för interaktion och diskussioner mellan medlemmarna har skapat reaktioner. Några är emot, de flesta är för. Som tur är finns det också medlemmar som också sätter handling bakom orden istället för att bara prata. Det är ju så ideella föreningar tar sig framåt. Vi lyfter på hatten för Karim (SWE 351).

Det gamla NForum lanserades 2006 och har nu uppdaterats till ny programversion som förhoppningsvis löser de problem som det gamla NForum fick efter en tid. De problem som fanns har de flesta användarna aldrig märkt av pga de idoga arbetsinsatser som krävdes för att hålla liv i forumet. Nu hoppas vi att NForum får vara fritt från hackers, spam och annat otyg en tid framöver, men inga garantier utfästes. Allt förbundet gör baseras fortfarande på gratis programvara utan support och ideella insatser i mån av tid.

Vi hoppas och tror att Facebook -varianten av NForum kommer vinna mark och att de sociala möjligheterna kommer ta överhanden. Den nya versionen av NForum kommer inte kunna underhållas med samma intensitet som tidigare.

NForum hittar du i menyn under
http://www.nfseglare.com/forum-2/

Publicerat i Okategoriserade: Arkiverat under:

3 tankar på “NForum som vi kommer ihåg det – uppdaterat!”

  1. Innebär detta att vi ska köra parallella”forum”? Vilka är det som ska anpassa sig till vem? Vi är ju inte så många så det känns ju som att fokus borde ligga på hur vi ska kunna ”mötas” i stället för en massa tjafs om vilken teknik det ska vara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.