Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

NFseglare i mobilen

maj 16th, 2011 | Posted by SWE245 in Förbundet

En enklare version av NFseglare kan du nu komma åt via mobilen. Det är samma webadress – men har ett litet annat utseende än vanliga NFseglare som gör att siten laddar snabbare i telefonen. Du behöver inte göra någon inställning i din telefon – NFseglare känner av att det är en mobil och anpassar utseendet själv.
Alla funktioner är inte åtkomliga via mobiltemat men de viktigaste som att läsa inlägg och skriva kommentarer funkar finfint. Om du vill komma åt fler av webbplatsens vanliga funktioner går det att växla över till vanliga utseendet genom en knapp i botten av mobiltemat (Mobile Theme = Off).

NFseglare i mobilen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.