Rapport från NF-Väst träff

Så var en nypremiär avklarad!

Förutsättningarna var inte lovande: Väderprognosen för helgen sa regn, regn och åter regn. De två båtar, av tre, som tidigare meddelat att de skulle komma meddelade återbud av olika skäl. Vi hade ingen ordentlig anmälningslista så vi visste inte hur många andra som faktiskt tänkte komma…

Undertecknad seglade ut på lördag förmiddag i strålande solsken och laber sydlig bris – en underbar kryss ner till Vrångö. Strax norr om sundet vid Knarrholmen möter jag en NF på väg norrut som vänder och seglar med en bit! Kul! Tyvärr är han inte på väg till Vrångö utan vänder norrut igen (efter att ha seglat om mig ordentligt)…

Väl på Vrångö inser jag snabbt att jag är ensam NF. Strax före utsatt tid, 16:00, anländer dock en till båt och vi har ändå en ”miniträff”.

Följande bestäms med 100% enighet(!):

  • Jo, vi ska försöka få igång ett NF-Väst igen.
  • Till nästa tillfälle ska vi jobba mer med information om träffen, t.ex. med brev och ”lappa båtar” i hamnar.
  • Vi har ingen speciell agenda men det hade varit trevligt med någon liten sammankomst av och till för erfarenhetsutbyte.

Underteckand blev sedan tvungen att lämna Vrångö p.g.a. att det kört ihop sig hemma så träffen upplöstes efter bara en timme. Men trevligt var det! De andra fortsatte dagen med Bluesfestival. Regnet kom inte förrän till kvällen…

 

Rapporterat av Ulf på NF 293/Spiff

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.