Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Material till höstens iNFo sökes

augusti 31st, 2012 | Posted by Webmaster in Aktiviteter | Förbundet
Vill du ha en iNFo i lådan nu i höst? Då är det läge att fatta pennan och skriva något. Artiklarna till iNFo skriver sig inte själv, utan det är vi i förbundet som själva skriver om det vi vill läsa om. Ganska enkelt egentligen – skrivs det inget så blir det inget iNFo.
Nu i september är det pressläggning av höstnumret och därför vore det finfint om du kunde bidra med något – smått, eller stort.
Skriv gärna en kommentar nedan om du tänkt skriva något.

Vad vill vi ha då?

Kanske en 1/4 A4 text om ett litet smart minimek på båten du vill visa upp eller en 1/2 A4 om en kappsegling eller sommarminne som kan glädja andra. Max en hel A4 för ett längre reportage. Längre texter får vi dela upp till flera nummer, se.
Naturligtvis är brevlådan öppen allt möjligt. Kåserier, sånger, roliga historier, recept… allt möjligt faktiskt – så länge det har anknytning till NF och båtliv. Som sagt, du skriver om det du vill läsa.

Bilder

Bilder kan du gärna skicka separat. Lägg inte in dem i textdokument, i powerpoints eller annat. För att det skall bli bra i tryck behöver bilden vara minst 1mb stor. Jag tror att ett mail får väga max 5mb, så skicka helre flera mail med bilder än ett enda mail med massa bilder.

Hur gör jag nu?

Enkelt, skicka ditt material på mail till förbundets sekreterare, Niclas
Tack för din medverkan!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.