Vilka kommer på GranPrix till helgen?

Till helgen brakar Gran Prix igång. Vilka NF:ar kommer? Kanske så många att vi får egen start? skriv en kommentar nedan. Observera att du föranmäler dig via webben (eller mail i år).

Platsen är Krokholmen, Säck strax norr om Kanholmsfjärden (lat N59 23,45; lon O 18 48.05). Kappsegling, mingel och grillparty står på programmet. Ambitionen är inte bara att du ska få mäta dig med andra skickliga seglare, utan också att vi ska träffas och ha kul tillsammans.
En vinnare kommer att höjas till stjärnorna, vinsten för de andra är möjligheten att direkt på plats reda ut vilka faktorer som hindrat dem från att vinna. Och är det seglen kan du alltid slänga oss i sjön.

1 tanke på “Vilka kommer på GranPrix till helgen?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.