Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Kom på NF-träff på västkusten!

juli 12th, 2012 | Posted by SWE 293 in Aktiviteter
Hallå alla NF-seglare i väster! Kom på NF-träff i augusti! Plats: Vrångö hamn. Tid: Helgen 25:e och 26:e augusti. Arrangemang: Inget särskilt. Bara vara, träffas och prata båt (och eventuellt annnat). Planen är att bara träffas och se vad det leder till. Inget “NF-race Västkust” i år alltså – kanske nästa år? Vi seglar ut till Vrångö på lördag och kör en mindre formell samling 16:00. Sedan grillar vi tillsammans (om vädret tillåter), snackar litet och tar det lungt. Oorganiserad, ej gemensam hemfärd på söndag. Vi har inga gemensamma grejer i år, utan var och en får fixa det man behöver själv. (Efter att ha mottagit synpunkter från några andra västkustägare valdes till slut det senare datumet eftersom alla som svarat tyckte det var bättre.) Meddela gärna med kommentar om ni tänker komma så vi vet om vi behöver reservera platser i hamnen. Om vädret blir för illa eller om vi blir för få (<2) ställer vi in.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • Ulf Palm says:

    Hallå alla!

    Ni glömmer väl inte bort detta!
    Jag har i alla fall för avsikt att vara på Vrångö och hoppas att få se många andra NF:ar. Tror att Nefi kommer också.

    /Ulf på SWE293Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook