Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Missa inte eskadersegling vecka 31

juli 19th, 2012 | Posted by Webmaster in Aktiviteter
Samling på Lökholmen vid Sandhamn den 28 juli. Vi bestämmer där och då hur nästkommande dag/dagar kan komma att te sig beroende på väder och vind mm. Slutmålet är NF Race den 4 aug. NF SWE 245 (och kanske fler) kommer fortlöpande under veckan uppdatera nfseglare.com med statusuppdateringar och även eskaderns position via marinetraffic.com som har en gratisapp för positionsangivelser via AIS. Vi kommer visa vår position på en kartbild med start den 28 juli.

Deltagare så här långt:

Stefan Melander, NF SWE 38 Snövit (ansluter efter Blidö Runt) Hasse Jansson, NF SWE 237 Wind Walker Lasse Thorén, NF SWE 223 Viktoria Magnus Lindgren med familj, NF SWE 353 Sarita Henrik Waldinger, NF SWE 265 Anna-Lotta Niclas Stang med familj, NF SWE 245 Duga Det vore toppenkul om fler ville hänga med någon eller flera dagar. Skriv gärna en kommentar nedan så vi inte missar dig vid Lökholmen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook