Kappseglingsdags: VSS Inbjudningssegling med DM för NF 7 – 8 september

Den årliga avslutningen av säsongen med ”After Sail” på lördagen hoppas vi blir lika välbesökt och trevlig som den varit de senaste åren. Klasser: NF, F, IF, Express, A22, SK30, M22, M30, Starbåtar, Finnjollar och övriga Entyps Kölbåtar samt SRS Kölbåtar. Fem seglingar planeras, tre på lördagen och två på söndagen. Kryss-läns-bana med första start båda dagarna kl 10.00.

Mer info i Inbjudan >

Anmälan ska göras senast fredag 6/9 kl 08.00 till VSS via formuläret eller via e-post till a.kristrom@telia.com eller på telefon 08-99 34 16.

Anmälningsavgiften är 400 kronor, men vid anmälan senast måndag 2/9 är avgiften 300 kronor och betalas genom Plusgiro 100 85 17-3 (VSS kappseglingskommitté) eller på Regattaexpeditionen i samband med registreringen.

Registrering ska göras på tävlingsexpeditionen senast lördag 7/9 kl. 09.00.

 

Välkommen!

Vilka kommer? Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.