Mälarvarvet 2011

Mälarvarvet vill vara den breda familje vänliga kappseglingen som inte bara bjuder ett sportsligt hög klassigt evenemang, utan också på trivsel och musik, på fest och dans. Det är Mälar höjdens Båtklubb, Huddinge Båtklubb, Stockholms Segelsällskap, Stockholms Segelklubb, Årstavikens Segelsällskap, Essinge Båt­sällskap, Ekerö Båtklubb, Sätra Båtsällskap och Lilla Essinge Båtklubb som arrangerar och önskar en minnesvärd seglingshelg.

Familjeprofil

Tanken från bör jan var att mobilisera inte bara de vana kappsegingsrävarna, utan även famil jer som inte brukar kapp­segla. För att starten skall bli mindre stressande för ovana kappseglare har vi differetierad start, d.v.s. att var je båt får en egen start tid uti från sitt SRS/LYS-tal. Då blir seglingen också mer spännande efter som först båt i mål vinner (förut satt att man räknat rätt på vinden, förstås!). I land vän tar korv och läsk till de yngre, strömming och öl till de äldre. Som tidigare har vi tipspromead, och hoppas på att engagera både orange flyt västar och och gamla beckbyxor!

Det ska va kul!

Ska en segling bli en riktig samlingspunkt så krävs en del sociala kring arrangemang. Vi grillar tillsam­mans ute i strålande väder (ja, vi har haft en sagolik vädertur hittills), sedan går vi in till kaffe, avec, musik och dans.

Vilka kommer? Skriv en kommentar i kommentarsfältet under rubriken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.