Kappseglingsdags: NF entyp vårsegling på Baggensfjärden lördagen 7 maj + riggevent

– Plats: Saltsjöbadens båtklubbs Pålnäsviken latitud N 59,17,27 och longitud O 18,18,07.

  Kappseglingen ingår i Ostkustserien

– kl 10 skepparmöte vid mastkran  Saltsjöbadens båtklubb.

– kl 11 start, vi kör 2 korta seglingar med en kryss läns bana per start, först i mål vinner. 

   Banan läggs ut på facebook för de som inte hinner fram till skepparmötet.

– kl 14 aftersail på bryggan med korvgrillning

 

Ca 15:00 Har vi rigginfo med Per Skoglund (Benns) och Nisse Virving.

Rigginfo/kompetensöverföring drar igång efter aftersail runt 15:00 den är ju ett eget event så det kan man vara med på utan att ha deltagit på seglingarna, anmäl om ni kommer att till någon av oss nedan så att vi vet hur många som kommer.

 

Vi har möjlighet att låna ett antal brygg/bojplatser av SBK eftersom alla inte har sjösatt så man kan ta dit båten innan den 7 maj, några platser kan ordnas i veckan efter, om någon tänker vara med på Lidingö runt helgen efter, Ola Johanson e-mail kassor@nfseglare.com 0709476000 och Hasse Jansson e-mail ordforande@nfseglare.com 0739844026 kan svara på frågor om hamnplatser. Frågor om Seglingen Lasse Carlefalk kappsegling@nfseglare.com 0700854862

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.