Välkommen till Plastskador & Montage

Den 2:a feb kl 18 är vi inbjudna till Plastskador & Montage i Svinninge. Den här firman är av speciell betydelse för oss NF-lovers då den startades av Peter Mattisson som är en av  föräldrarna till NF.

Idag drivs firman av sonen Niklas och är en av de mest kvalificerade firmorna i landet som gör reparationsjobb och nyinstallationer. De gör såklart det mesta i plastjobb och har även båtbyggare som kan bygga upp en inreding eller bygga nytt. De samarbetar med Svinninge Marina och dess elektriker och motormekare varför man kan ta ett helhetsansvar för det båtar man tar in.

Peter sögs in i båtbyggarbranschen av självaste Elvström & Kjaelruff och var med från starten. Peter berättar med inlevelse och anekdoter som det är en ren njutning att lyssna på.

Vi hoppas även på att få tillfälle att titta runt på firman där det ligger NF formar bokstavligen i varenda buske.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.