Välkommen på höstmöte 2021!

Torsdagen den 25 november kl 19.00 ses ses vi på Tullgårdsgatan 36 på Söder.

Äntligen kan vi träffas och ha möte som vanligt! Vi ska göra vårt bästa för att livesända mötet och göra det interaktivt för långväga medlemmar. Det här inlägget kan komma att uppdateras med information om hur det går till så titta in här när det drar ihop sig.

  • Summering av seglingsåret och prisutdelning NF-Race/Ostkustserien
  • Kommande kappseglingar och båtträffar
  • Planering av artiklar och bilder till nästa iNFo. Nästa nr beräknas komma i tid till årsmötet.
  • Webbsidan, Facebook och andra informationsinsatser
  • Studiebesök under vintern och kanske After Sail Pub?
  • Övrigt/annat – kom med förslag!

Framförallt är det som vanligt trevligt att ses och prata om något vi alla tycker om. Skriv en kommentar härinunder så vi vet hur många som vill ha mat, rostbiff och potatissallad med öl och fika. Eller maila: ordforande@nfseglare.com

Du som inte bor i Sthlm kan testa delta på mötet digitalt. Klicka här from kl 19.00 på torsdag. Denna första digitala anslutning till mötet blir ett första test så får vi se om det är något vi vill göra framöver.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.