Årsmötet 2021

Styrelsen beslöt att även denna gång genomföra årsmötet digitalt eftersom pandemin fortfarande är en riskfaktor som gör att vi inte kan träffas säkert. 

Inför mötet som marknadsförts på nfseglare, i förbundstidningen iNFo och i flertalet inlägg i NF-gruppen på Facebook hade styrelsen förberett ett underlag. Det hade även inkommit en motion som även den har funnits att läsa på nfseglare.

Mötet hade glädjande total 13 st deltagare, faktiskt ett antal som är vanligt även då vi har haft fysiska möten. Lite trist att inte kunna ses och prata mer på tu man hand, men som kanske uppvägs av att digitala metoder ger möjlighet för medlemmar som bor på olika håll i landet kan delta.

Utan att gå in i detalj så kan mötets sammanfattas som trevlig stämning och effektivt genomfört. Vi har samma styrelse som sist, ekonomin är inte bara i balans utan tom riktigt bra (vi har ju tex sparat in en del i kostnader för förplägnad i och med att vi inte kunna ha fysiska möten). Ny revisor är Henrik Waldinger och ny revisorsuppleant är Mårten Behm. Motionen om förändrad clewboard avslogs.

Vi återkommer om kappseglingskalender och förslag på Digital After Sail Pub.

En liten diskussion om tankarna kring den lilla spinnakern uppstod. Intresset pendlade mellan ljummet och varmt kan man säga.

Ola har bestämt att Riggafton, som från början planerades till nu i vår, flyttas till i höst eller nästa vår. Skälet är även denna gång att vi gärna vill vara vaccinerade allihop innan vi trängs på båt och framför kamera.

Glädjande var också att alla deltagare på mötet planerar segling i sommar och kommer därför ha artikelstoff till kommande iNFo 😄.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.