Verksamhetsberättelse NF-förbundet 2019

Vi i styrelsen kan bara konstatera att det ser bra ut för förbundet och att vi har en liten ökande skara medlemmar som ansluter till förbundet och att det under 2019 blev en del köp och sälj annonser.

Under året har vi i styrelsen träffats vid några tillfällen för att bland annat packa tidningar som har skickats ut till er medlemmar och under dessa tillfällen har vi även avhandlat sedvanligt styrelsearbete.

Årsmötet hölls i den sedvanliga lokalen på söder under maj månad och mötet lockade ett dussintal NF-ägare. Där spikades kappseglingskalendern för 2020 och vi diskuterade om en inkommen motion gällande användandet av barberhaul på NF-race.

Årets deltävlingar i Ostkustserien var Lidingö Runt, Ornö Runt, NF Race, SBK KM, Nordic Yachts Open och Gran Prix.

Vinnare för året i Ostkustserien blev till slut förbundets egna sekreterare Niclas Stang med NF 245 Duga. Lasse Carlefalk tog hem 2:a platsen och 3:a blev Björn Erixson.

Sture Nyholms minnespokal, där resultat i NF-race och efterföljande tipspromenad räknas samman, bärgades för året av ingen mindre än Nils Virving.

Höstmötet gick av stapeln i slutet på november och där lyftes bland annat tankarna runt en framtida ”Sverige-Cup” som förhoppningsvis skulle kunna lyfta NF-seglingen i hela landet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.