Kappseglingsdags: Gran Prix 12 september

En av höstens stora seglarfester på ostkusten är GranPrix. Gransegel: ”Vi på Gransegel arrangerar varje höst kappseglingen GranPrix. Vi har konstaterat att all segling är tävling. Ibland handlar det om vara först runt ett märke, ibland om att vinna ett slag i Lindalssundet. Platsen är Krokholmen, Säck strax norr om Kanholmsfjärden (lat N59 23,45; lon O 18 48.05). Kappsegling, mingel och grillparty står på programmet. Ambitionen är inte bara att du ska få mäta dig med andra skickliga seglare, utan också att vi ska träffas och ha kul tillsammans.”

Ohyggligt trevlig tillställning med mingel både före och efter. Stora chanser till karatesegling på kvällen.

För 2020 meddelar Gransegel:

GranPrix kommer gå av stapeln lördag 12/9, som vanligt med start och mål norr om Säck/Krokholmsfladen. Skillnaden från tidigare år är att vi tyvärr inte kommer kunna hålla skepparmöte, prisutdelning eller organiserat kvällshäng efter tävlingen. Fler detaljer angående detta kommer inom kort i samband med uppdaterade seglingsföreskrifter.

OBS: samtliga kappseglingar räknas. Det lönar sig alltså att ställa upp!

Information och anmälan här.

Hitta till Krokholmen, Säck

Vilka kommer? Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan.

1 tanke på “Kappseglingsdags: Gran Prix 12 september”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.