Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Höstmötet 2019, Ordförande öppnar

november 27th, 2019 | Posted by Webmaster in Nyheter

Ordförande Richard hälsar välkommen till de själar som hittat till Tullgårdsgatan på Söder. Vi är ca 10st som delar på rostbiff, potatissallad och kaffe med kaka. På en gång startar diskussioner runt bordet.
Ordföranden går till NF -historien som den enda som haft en Omega 42 på rufftaket och tyvärr pga detta numer är båtlös. Bottenfärger, renoveringsprojekt är andra samtalsämnen. Så också artiklar till iNFo. Vi skriver om det vi vill läsa. Så – vad vill du läsa om? Skriv gärna om det då.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.