Kappseglingsdags: Nordic Yachts Open 7 september

NYO den 7: september är en shorthandsegling där man är två ombord. Start/mål Bullandö med brygghäng innnan och efter. Kronan i juvelen är middag på Bullanö Krog på kvällen (ingår i startavgiften).

Nordic Yachts Open går i år av stapeln lördagen den 7:e september och är öppen för alla, ung som gammal, kille eller tjej, man eller kvinna, par, sambo, vänner och/eller släkt, samt för alla typer av kölbåtar, flerskrov och jollar, det enda som krävs är ett flytetyg med ett SRSs-tal (f.d. LYS). Läs mer om SRS på SSFs hemsida.

Tävlingen är en s.k. Double Handed tävling, vilket innebär att man endast är två personer ombord. Banan om ca 40M kommer att anpassas efter rådande väder och vindförhållanden samt presenteras i samband med skepparmötet. Givetvis är målet att samtliga deltagande båtar skall hinna i land till mingel och regattamiddag!

Vi tycker att den sociala biten är precis lika viktig som seglingen i sig så därför ingår även After Sail med korv & pilsner efter målgång, samt en trevlig regattamiddag för 2 personer på Bullandö krog. Pris 990:-

(Tävlingsavgift ingår med 40:-)

Tävlingen arrangeras av Nordic Yachts AB och tillsammans med Värmdö Jolleseglare och Bullandö Marina. OBS: Då vi endast har 100 platser, så kommer vi höja anmälningsavgiften ifrån den 14 augusti till 1400:-

 

Anmälningsinfo hittar du här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.