Höstmötet 2018: diskussion om vikt

Vi som är här har pratat fram och tebaks och frågat om hur det hänger ihop.

Frågan är inte helt lätt att förstå, men sammanlagt är de som är här på mötet positiva till att styrelsen går vidare i diskussioner med SRS. Vägen fram verkar vara att utreda båtens vikt via flytmärkesmetoden, men även andra metoder skall beaktas. Allt eftersom styrelsen får information presenteras detta via bloggen och facebook. Ambitionen är att ha förslag i tid till årsmötet som är välgrundat och genomlyst av alla medlemmar.

En punkt är att många tycker det är svårt att tolka mätritningen var flytmärkena skall sitta. Ett förslag är att styrelsen försöker förtydliga instruktionerna om hur placering av flytmärken skall gå till. 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.