Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Välkommen på årsmöte 20 april

februari 21st, 2016 | Posted by Webmaster in Förbundet | Nyheter
Onsdagen den 20 april kl 19.00 ses vi i SSK klubbhus fredhällshamnen. På årsmötet träffas vi och röstar. Vi ser också över styrelsens arbete, verksamheten och annat vi kan förbättra (se dagordning i iNFo som kommer i brevlådan vad det lider). Dessutom pratar vi bla om: – Kappseglingskalendern och andra träffar. – Planering av artiklar och bilder till nästa iNFo. Nästa nr beräknas i höst i tid till höstmötet. – Webbsidan, NForum, Facebook och andra informationsinsatser. Framförallt är det som vanligt trevligt att ses och prata om något vi alla tycker om. Anmäl er helst innan med en kommentar härinunder eller med mail till ordförande så vi vet hur mycket mat vi ska inhandla, även oanmälda är såklart välkomna. Alla bjuds på mat och fika efter tillgång.

Hitta rätt

Tbana: Kristineberg, vänster, höger. Bil: Rålambsvägen förbi SVD och DN -skrapor, höger, vänster och ner mot hamnplan. Fri parkering. Lat: 59:19’55N, Lon: 17:59’52E http://kartor.eniro.se/m/9ToMV

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.