Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Konstruktionsritningar

juni 25th, 2013 | Posted by Webmaster in Båten | Historik | Nyheter
NF var Peter Mattissons första uppdrag och inkörsporten till ett liv med plast. Sedan länge håller han till i Svinninge på Plastskador och Montage och där har han formar för NF och är allmänt behjälplig om du får skador. På NF-mötet 2010 hälsade Peter på och berättade om NF födsel, premiärseglingen med Paul och hur han gnodde, gnodde… och gnodde på pluggen. Dessutom tog han med sig ritningarna på NF som nu klubben har. På sidan här är de i lågupplöst format mest för att det är kul att se, men de finns både digitalt i högupplöst format och även i original. NF-däcksplan NF-inredning-ovan NF-inredning-sida NF-plastningsinistruktion NF-segelplan NF-sektioner

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.