Norrtälje Open 2015, väl värt resan

Norrtälje Open seglas helgen den 13 juni och är en stadsnära och publikvänlig kappsegling på fjärden utanför klubbhamnen och Restaurang Piren (f.d. Havspiren).

Norrtälje Open har underrubriken ”Segla och bo i Norrtälje” för att sätta fokus på segling för alla de som är intressenter i utvecklingen av Norrtälje som skärgårdsstad. Seglingarna refereras av Ulf Elfving i Radio Roslagen genom ljudanläggning för publik som inbjuds till området.

Seglingen har två starter, en kl 10:00 och en ca 13:00. Ungdomssektionen kommer att arrangera provapåsegling med jollar.

På kvällningen regattamiddag på Restaurang Piren kl 19:00. Grillbufé 295.- för vuxna, 150.- för barn upp till o med 12 år.

Välkommen att anmäla dig till seglingen via länken nedan i någon av de tre klasserna: A- inga begränsningar, B- shorthand C- familjeklass utan undanvindssegel. Via länken nedan kan du även anmäla dig till Regattamiddagen. NSS håller med gästplatser fr fredag em och erbjuder lite smått o gott i klubbhuset på fredag kväll. Hoppas på flera NF.ar

Stefan Melander NF SWE-38/Snövit

Seglingen ingår inte i Ostkustserien men arrangeras av Stefan som också seglar NF. Norrtälje Open är väl värt resan.

Länk till information och anmälan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.