Filmtajm: Ornö Runt 2013 från SWE245 Duga

I år seglades det Ornö Runt med SWE 245 Duga igen. Förra året var premiär och i år hade ambitionen skruvats upp och kompisen Christer var medbjuden som förstärkning. Förra året seglades ju Ornö Runt på 2 vilken var i underkant mot de andra besättningarna.

Vad vi inte lyckades med var ordentliga förberedelser. Där var vi bättre förra året då vi fick in både träningsdagar och tid till ordentlig riggtuning. Något som skulle visa sig vara ödesdigert. I år kunde vi inte hålla samma höjd som de andra NF, säkerligen beroende på dassigt spänd rigg. Nåväl vi hade en fantastisk dag på böljan och en rolig kväll i glada vänners lag. Vad mer kan man önska? Ja bättre resultat då kanske. Men vi har fått blodad tand och det lär bli återbesök nästa år.

Här är i varje fall filmen från seglingen. Enjoy =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.