Upprop: NF-träff på västkusten i augusti

Inspirerade av NF-race på ostkusten är vi ett par båtar i Göteborgsområdet som vill prova att återstarta NF-västverksamheten som fanns på 70-talet. Ambitionen i dagsläget är inte mer än att ordna en anspråkslös träff i augusti för att pejla intresset, möjligen också med en liten kappsegling.

I daglsäget finns inget spikat datum men två förslag: 11-12 augusti på eller i närheten av Framnäs, eller 25-26 augusti på Vrångö. Baktanken med Framnäs är att ”låna” seglingen Johnnie Walker Cup att bli ”NF-Race Västkust”. Innan vi spikar datum finns det alltså möjlighet för intresserade att påverka!

Finns det intresserade; lägg en kommentar här! Mer information kommer!

 

Publicerat i Okategoriserade: Arkiverat under:

1 tanke på “Upprop: NF-träff på västkusten i augusti”

  1. Låter intressant. Tidigt i Augusti har nog många semester fortfarande. Kanske är det senare datumet därför bättre? Vrångö låter perfekt. Eftersom det ofta är fullt där långt in på hösten kanske man kan tala med den vanligtvis hjälpsamme hamnkaptenen om att reservera platser?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.