Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Kappseglingsdags: Roslagen Sea Race 15-16 juni

maj 27th, 2012 | Posted by Webmaster in Aktiviteter | Nyheter
Detta är kappseglingen som sträcker sig genom Stockholms vackra skärgård och upp längs Roslagens kustband med målgång i Furusund. Årets Roslagen Sea Race kommer att startas från Bosön, Lidingö. Start på fredag kväll kl 19.00. Kansliet för ankomstanmälningar kommer också att vara på Bosön.  Tävlingen arrangeras såsom tidigare av Lidingö Segelsällskap och Norrtälje Segelsällskap. RSR ingår i NF –förbundets ostkustserie och mer information och anmälan hittar du på http://www.roslagensearace.se/ Vilka kommer? Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan.  

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook