Läs gamla iNFo

Nu finns NFörbundets tidning iNFo att ladda ner. Normalt utkommer tidningen i tid till höstmötet på hösten och årsmötet på våren. I tidningen skriver vi medlemmar själva om vår NF, om kappseglingar, renovering, tips och trim. Allt mellan himmel och hav – så länge det handlar om NF i någon form.

Materialet bidrar vi själva med och det vill därför till att vi hjälps åt med att skriva och skicka in bilder. Deadline för höstnummer är 1 september och för vårnummer 1 februari. Lagom mängd är ca 1 till 1/2 sida A4 text (oformaterad och utan bilder). Bilder skickas separat och bör gärna vara större än 1Mb. Material skickas till: NF-förbundets sekreterare

För att läsa filerna behöver du Adobe Acrobat som kan laddas ner gratis från http://www.adobe.com/se/

Du hittar tidningarna här http://www.nfseglare.com/tidningen-info/

Publicerat i Okategoriserade: Arkiverat under:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.