Seglarmingel, WOMEN ONLY 16 oktober i Långedrag

Ett tips till alla seglande NF-tjejer på västkustområdet:

16 okt I LÅNGEDRAG
 klockan 15-19.00

TEMA: kommunikation ombord

Kom och bli inspirerad av alla fanatiska tjejer som finns i båtlivet. Kom och lyssna på Milo Dahlman, långseglare precis hemkommen efter två års segling till Antarktis. Bland övriga programpunkter finns Sjöräddningssällskapet som berättar om kommunikation ombord, Ia Kjellsdotter om GKSS satsning på handikappsegling och det nya AccessAbility Center. Flera av utställarna kommer också att säga några ord. Välkommen till en inspirerande mötesplats där du kan utbyta erfarenheter och få nya kontakter i båtlivet. I pausen kan du mingla bland många intressanta utställare.

Program:
Utställningsbesök 15.00-15.30
Föreläsning 15.30-17.00
Mingel med snacks och dryck & utställningsbesök 17.00-17.30
Föreläsning 17.30-19.00

Mer informtion och anälan: http://sjosportskolan.se/component/content/article/252.html

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.