Klassförbundet för Nordisk Familjebåt
Header

Kappseglingssäsongen är över. En öl på det?

september 20th, 2011 | Posted by SWE245 in Aktiviteter | Nyheter

Nu är kappseglingssäsongen till ända och endast några få helger kvarstår innan upptagning. I Ostkustserien verkar Ola svår att rå på i toppen – men jag kan avslöja att hans hemlighet är att ställa upp på många deltävlingar vilket gör att man har råd med en eller annan sämre placering. Nu missar ju sällan Ola ändå har det visat sig, men om du vill avancera i Ostkustserien är stalltipset att vara med på så många deltävlingar som möjligt.

Nu när höstrusket faller över oss har vi endast höstmötet att se fram mot. Eller är det så? Tidigare har vi framgångsrikt träffats över en öl och bit mat då och då och snackar segling, båtar och livet i övrigt.
Kanske det vore en idé för en After Sail igen tex den 5 eller 12 oktober. Vilka dagar i veckan passar dig bättre? Skriv en kommentar nedan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

20 ResponsesLeave a Reply

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.